Ledusskapis ir neaizstājama 21. gadsimta virtuves ierīce. Bet, ja ledusskapī rodas nepatīkama smaka, jums gribas visu izmest no ledusskapja.
Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kā viegli un ātri noņemt smaku no ledusskapja, nekaitējot veselībai un neizmetot labus produktus.
Ir svarīgi atcerēties: jebkurš ledusskapis jātīra vismaz divas reizes gadā.
Pēc tam tas ir jāizvēdina un jāizžāvē. Pēc tam ielieciet kādu no adsorbentiem (pēc jūsu izvēles).
Tie var būt šādi:
Novecojušas rupjmaizes garoziņa (ja smaka ir noturīga, sagrieziet šķēlēs pusi maizes klaipa un izklājiet to pa visu ledusskapi).
Svaigu kartupeļu šķēles (ieteicams katru dienu sagriezt svaigas, piemēram, pārgriezt kartupeli uz pusēm un ievietot ledusskapī).
Ābolu pusītes (jārīkojas tāpat kā ar kartupeļiem).
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- TOP 5 vislaimīgākie meiteņu un zēnu vārdi latviešu kalendārā: plus katra talismansby Laura Andersone
- Neņemiet rokās uz ielas atrastu bankas karti — tā vietā, lai saņemtu īpašnieka pateicību, tas var beigties pavisam citādiby Sandra Vīgante
- Šefpavāra recepte – “vasaras hits”: šī zupiņa garšo kā restorānā, bet produktus vajag visvienkāršākosby Laura Andersone